Bekijk de webversie
VNHG-nieuwsbrief 2020-4
12 maart 2020

Vereniging van Noordhollandse Gemeenten

redactie: Ben Nijman, ambteljk secretaris
vnhg@gooisemeren.nl

www.wnhg.info
VNG-bestuur en commissies zoeken nieuwe leden
Er zijn in de afgelopen maanden vacatures ontstaan in diverse VNG-commissies. Ook een aantal Noord-Hollandse leden hebben het lidmaatschap om uiteenlopende redenen beëindigd. Dus alle aanleiding om u te kandideren, of mensen die u geschikt vindt te attenderen. Solliciteren kan tot 23 maart.https://vng.nl/nieuws/stel-u-kandidaat-voor-vng-bestuur-of-een-van-de-commissies

 
Save the date: 24 april Haarlem: VNG informeert over actualiteiten gemeentefinanciën
Op vrijdagochtend 24 april organiseert de VNG een informatieve bijeenkomst over actualiteiten Gemeentefinanciën in stadhuis Haarlem. Nadere informatie over aanmelding volgt. 

https://www.vnhg.info/bijeenkomst/bijeenkomst-vng-over-actualiteiten-gemeentefinancien-vrijdagochtend-24-april-stadhuis-haarlem/

 
Verdere data in 2020
Raadsacademie zaterdag 16 mei in Zaanstad
Op zaterdag 16 mei organiseert de Vereniging voor raadsleden samen met de VNHG een raadsacademie voor raadsleden in het stadhuis van Zaanstad. Het programma begint om 10 uur en eindigt rond 13 uuur.
Algemene leden vergadering 18 september
Op vrijdag 18 september vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Sprekers zijn in ieder geval Arthur van Dijk, CdK, en Leonard Geluk, binnenkort algemeen directeur van de VNG. Daarnaast veel aandacht voor het sociaal domein.

Nadere informatie over programma en inschrijving voor beide bijeenkomsten volgt. Zet het alvast in uw agenda.
Gebruik van de website VNHG, probeer Google Chrome
Inschrijving voor VNHG-bijeenkomsten doen we via de website van de VNHG, www.VNHG.info. Als dat via Explorer niet lukt, probeer dan de Chrome, de webbrowser van Google. Dan lukt het doorgaans wel!
Deze e-mail is verstuurd aan Bernardus.nijman@gmail.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u info@vnhg.info toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing