Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsdiner NH burgemeesters 2024

januari 11 @ 15:30 - 21:00

Aan de burgemeesters en dijkgraven in de provincie Noord-Holland

Geachte burgemeester, dijkgraaf,

We hebben elkaar in 2023 kunnen ontmoeten tijdens netwerk- en informatiebijeenkomsten. Denk aan de ALV van de VNHG met als hoofdonderwerp gezagswaardigheid en het Provincieconcert in september en de bijeenkomst voor burgemeesters over NL 2040 begin deze maand.

Bovendien hebben we elkaar fysiek en online tijdens diverse andere momenten gesproken, zoals het afscheid van een Noord-Hollandse burgemeester of afstemming over de kabinetsformatie.

Het veelbewogen 2023 is nog niet ten einde. Op 22 november staan verkiezingen gepland. Ieder van ons brengt aandachtspunten voor het nieuw te vormen kabinet in. Er speelt veel, lokaal, landelijk en op het wereldtoneel.

Laten wij positief vooruit blijven kijken. In dat kader nodigen we u van harte uit om in het nieuwe jaar het glas met elkaar te heffen. Op donderdag 11 januari 2024 bent u, met uw partner, vanaf 15.30 uur welkom in de Statenzaal van Paviljoen Welgelegen voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de Provincie.

Aansluitend dineren we vanaf 18.30 uur met elkaar in de Johan Remkes-zaal op dezelfde locatie aan de Dreef 3 in Haarlem.

U kunt zich tot 1 december aanmelden voor het nieuwjaarsdiner op ..(link naar website VNHG, inschrijving burgemeester/dijkgraaf + partner + dieetwensen).

Namens het bestuur van de Vereniging van Noord-Hollandse Gemeenten,

Marjan van Kampen en Han ter Heegde,

Namens het bestuur van de provincie Noord-Holland,

Arthur van Dijk

Gegevens

Datum:
januari 11
Tijd:
15:30 - 21:00